Featured Video

Wednesday, September 12, 2012

Kertas Soalan Peperiksaan Lepas (Past Year Exam Paper) UiTM Jun 2012




Selamat Datang dan kembali ke kampus semua mahasiswa UiTM, dimaklumkan Unit Pembangunan Sumber Digital, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) telah pun memuatnaik  (upload) Kertas Soalan Peperiksaan bagi bulan Jun 2012  sebanyak 23 fakulti dan 1656 jumlah kod kursus ke dalam sistem "Electronic Question Paper System , EQPS"
Kertas Soalan Peperiksaan Lepas ini bolehlah di akses melalui  "Electronic Question Paper System-EQPS"

http://library.uitm.edu.my  cari link Exam Papers EQPS  




http://search.ptar.uitm.edu.my


http://library.uitm.edu.my/v3/index.php/digital-library/uitm-institutional-repositories/exam-paper


http://koleksi.uitm.edu.my:8080/eqps/

26 comments:

sy tutor perakaunan stpm. ingin minta kebenaran akses soalan tahun lepas accounting boleh ke?

Salam, ada link baru utk akses ke halaman soalan past year uitm, sbb kadang2 server overload.

salam.. nk tanya.. kod course mmg brubah ke stiap thun... saya dah cuba cari di laman i-learn tpi tiada rekod

Harap Maaf , Kertas Soalan Peperiksaan Lepas (Past Year Exam Paper) UiTM hanya untuk warga uitm sahaja, terima kasih

Link baru boleh ke
http://library.uitm.edu.my/v3/index.php/digital-library/uitm-institutional-repositories/exam-paper

Nak jawapannnnnnn 😭 baru senang nak rujuk

Nak jawapannnnnnn 😭 baru senang nak rujuk

Kenapa ade kod yg x de dlm senarai past year sebab saye carik past year ctu, elc dan mat utl diploma FSG part 2 tapi x de mohon penjelasan dan bagaimana saya boleh dpatkan past year tersebut

nk cari kat mana jawapan untuk eqps ni????

Skema jawapan memang tiada ke?

Ade jawapan x.. Nk buat rujukan.. Harap pihak uitm mmpu member ikan jawapan

Ade jawapan x.. Nk buat rujukan.. Harap pihak uitm mmpu member ikan jawapan

Ade jawapan x.. Nk buat rujukan.. Harap pihak uitm mmpu member ikan jawapan

Tiada jawapan buat soalan macam tertanye2 betul atau salah...mohon pihak uitm memberikn jawapan sekali...senang nk rujuk....

Tiada jawapan buat soalan macam tertanye2 betul atau salah...mohon pihak uitm memberikn jawapan sekali...senang nk rujuk....

Saya diberitahu hidup kat u ni tak mcm skolah menengah yang kena rujuk skema jawapan, kena cari sendiri.

assalam, ad x jwpn untuk soalan past year??

Ada skema jawapan x utk semua subjek utk course BM119 semester 1....2010-2015

memang betul hidup kat U kena berdikari cari jawapan sendiri..kalau subjek tu high rate failure setiap sem kenapa pihak tertentu dan berkenaan tak nak kurangkan high failure rate kepada low failure rate dengan upload kan skema jawapan untuk subjek yang susah macam tu. student mana yang nak fail? "please let me help you by helping me" pernah dengar tak? nah..at least skema jawapan untuk subjek susah dapat memberi gambaran dan idea kepada semua pelajar dan pensyarah , "ooo waw macam ni rupanya cari angular acceleration dalam 3D" begitu dong..kalau subjek senang tak pa la noleh rujuk nota...tapi subjek susah nota tak membantu tapi latihan kena banyak buat..dan kalau buat latihan pun tak tahu buat sebab xda idea dan tak tahu cara solution dia betul ka salah alamatnya nanti final "ke laut" la jawapannya dan akhirnya menambah lagi high failure rate studen dalam UiTM...begitula ceritanya..dalam ELC 501..this is just an opinion but sometimes it can be a fact because if we conduct testimonies for this matter, i am pretty sure what i said is right..

salam...

#nakjawapanuntuksubjekyangsusah
#harumkannamaUITMdihatiku
#sayangUITM

sy nk skema jwpan csc438 (data structure). tolong la, mcm mna sy nk refer klu skema xde,apa yg bljr dlm lecture just basic, this is programming subject,this subject so hard and high failure rate. tolong la upload skema

Post a Comment